добре но коментарите на другите колеги ме притесняват но колата не е карана 1 седмица по нея е правена само помпа нищо друго незнам защо се получи така в отделянето но ме притеснява не съм свикнал да отделя така кажете да се притеснявам ли или не баща ми каза да я покарам повече и че било нормално това
Известие
Collapse
No announcement yet.
помпа съединител 166 ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеПалиш колата,дърпаш ръчната и слагаш на трета скорост,след което отпускаш съединителя,ако боксува колата няма да изгасне,ако изгасне значи не боксува и си караш колата без да ти дреме.Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщениебоби пробвах го но на 1-ва и изгасна
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениети си направо с нов съединител (да не ме чуе онзи рогатия)Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
колеги отново ми остава ама много леко педала по надоло и усещам чче когато ще застане така педала става малко по мек все едно има леко въздух в системата на какво се дължи това ?Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщениеколеги отново ми остава ама много леко педала по надоло и усещам чче когато ще застане така педала става малко по мек все едно има леко въздух в системата на какво се дължи това ?моя го обезвъздушавах 50 пъти
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщениехаха ама пак ли като на мене не ти се връщаше докрай :ДНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщениеаха еми ще видим утрепоръчах си стикер за стъклото да се похваля
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment